Fri frakt og trygg betaling med

Med stolthet siden 1933

Vi har klikk og hent i butikk

Personvern
Hjem / Personvern

Personvernerklæring for skonnord.com

Når du registrerer deg og handler hos oss oppbevarer vi den informasjonen som trengs for at vi skal være i stand til å fullføre handelen og levere ordren til deg, samt gi deg oversikt over ditt kundeforhold. Dvs. navn, adresse, telefonnummer og epost, samt historikk over ordre og leveranser.

Din informasjon behandles med diskresjon og vi understreker at ingen informasjon om dine betalingskort eller lignende lagres i våre systemer. Informasjon om deg og ditt kundeforhold til oss vil aldri bli utlevert/solgt til en tredjepart. Du har alltid rett til å få utlevert informasjonen vi har lagret om deg, samt rett til å få den slettet.

Nyhetsbrev
Når du velger å abonnere på Skonnord sitt nyhetsbrev lagrer vi ditt navn og din e-postadresse for at vi skal kunne sende nyhetsbrev til deg. Vi samler også opplysninger om hvilke e-poster du velger å åpne, hva du klikker på, samt hvilke temaer du er interessert i. Opplysninger om hva du interesserer deg for i nyhetsbrevene brukes derfor til å tilpasse innholdet i e-postene som sendes ut til deg. Vi bruker også opplysningene vi samler inn for å analysere, utvikle og forbedre vår kommunikasjon, samt våre produkter og tjenester. Du kan når som helst velge å melde deg av nyhetsbrevet via en lenke nederst i brevene.