Fri frakt og trygg betaling med

Med stolthet siden 1933

Vi har klikk og hent i butikk

Frakt og retur
Hjem / Frakt og retur

FRAKT

  1. Ekspedering av ordre

Når din ordre har blitt registrert i vårt system vil du motta en bekreftelse på at din bestilling er registrert. Ordrebekreftelsen vil bli levert på din mail når vi har bekreftet din ordre i vår butikk. Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse fra oss har ikke ordren din blitt behandlet enda. Vi anbefaler også at du sjekker søppelpost eller kontakter oss hvis du har noen spørsmål (nettbutikk@skonnord.com).

Nettbutikken består av samme varelager som butikken og det vil derfor forekomme tilfeller hvor varen du har bestilt blir utsolgt før vi har sett din ordre. Ved slike tilfeller vil vi annullere din ordre og varsle deg om at varen er utsolgt.

Alle bestillinger som blir utført innen kl. 13 på hverdager sendes samme dag. Bestillinger etter fredag kl 13 sendes førstkommende virkedag (det samme vil gjelde ved helligdager).

Vi pakker inn varer uavhengig av sesong eller høytider. Legg igjen en kommentar ved bestilling dersom du ønsker at noe i bestillingen din skal være pakket inn.

  • Sporingspakke Posten/Bring

Dette er en servicepakke som er klimanøytral og blir levert fraktfritt til deg.
Sendingen er sporbar og leveres på nærmeste postkontor eller post-i-butikk.
Du vil motta hentemelding på mail.

Normal leveringstid 1-3 virkedager fra pakken er sendt fra oss. Vi tar forbehold om at det i perioder med stor pågang på Posten kan bli noe lenger leveringstid.

  • Hent i butikk – SKONNORD, SKI STORSENTER, 1400 SKI

Du henter pakken i vår butikk på Ski Storsenter. Husk å ta med kvittering og legitimasjon eller et kort med navn og bilde.
Ordren er først klar til henting når du har mottatt kvittering på godkjent kjøp på mail.

Ordrebekreftelsen er ikke gyldig for uthenting av pakker.

RETUR
Ifølge loven har du 14 dagers ubetinget angrerett hos skonnord.com fra den dagen du mottar varen. Det er viktig at du informerer oss om eventuell retur før 14 dager er utløpt.

Returner i tide. Send eller lever varen til oss innen 14 dager etter at du meldte fra om at du angret deg. Du er selv ansvarlig for trygg retur. Det er vårt ansvar at pakken kommer trygt fram til deg og ditt ansvar at en retur kommer tilbake til oss. Derfor anbefaler vi at du bruker Norgespakke med sporing (husk sporingsnummer) og ta vare på kvittering for frakt. Retur dekkes av kunden.

Undertøy og badetøy kan ikke byttes av hygieniske årsaker.


Varen må returneres i samme tilstand som den ble levert – dvs. uten merker, skader, lukt og med de opprinnelige merkelappene.

1. Bytte
Har du mottatt en vare du ønsker å bytte anbefaler vi deg å sende oss en mail så fort som mulig på nettbutikken@skonnord.com slik at vi kan reservere riktig størrelse til deg.

Opprinnelig vare sendes i retur til:

Rolf Skonnord AS
PB 298
1401 SKI

Varen kan byttes uten kostnad i vår butikk på Ski Storsenter. Husk å medbringe kvittering.

2. Reklamasjon
Hvis det er feil eller mangel med varen du har kjøpt hos oss har du som kunde reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Send en beskrivelse av den eventuelle feil/mangelen på mail til nettbutikken@skonnord.com med vedlagt bilde. Ved godkjent reklamasjon dekker vi fraktkostnader.

NB! Er feilen/mangelen påført ved bruk eller etter varen forlot vår butikk faller reklamasjonsretten på 2 år bort.