Fri frakt og trygg betaling med

Med stolthet siden 1933

Vi har klikk og hent i butikk

Sommer = Varsity Headwear!

Skonnord 10.08.2022

De varme sommerdagene er her og caps-sesongen har offisielt startet! Varsity Headwear er et norsk merke som lager caps av høyeste kvalitet. Denne sommeren har de utviklet en rekke modeller som passer perfekt til alle sommeraktiviteter.

Varsity Headwear ble grunnlagt av de norske brødrene Alex og Seb, med visjonen om å lage «den perfekte capsen». Fra første stund har målet vært å perfeksjonere passform, materialene og følelsen av å eie en Varsity Caps. I jakten på perfeksjon har de utviklet en estetisk og fin caps med en kvalitet og passform som faller i smak hos våre kunder.

Varsity Headwears kolleksjon for sommeren 2022 består både av nye sesongfarger og klassiske bestselgere. De elegante capsene består av 100% Italiensk lin som er produsert av det anerkjente veveriet Lanificio Angelico. Flere av bestselgerne har blitt oppgradert med ny melering og ser nå, om mulig, enda bedre ut!

Varsity Headwear har funnet den beste kvaliteten av lin fra Piemonte-regionen i Nord-Italia. De naturlige lin-fibrene er vevd og sammensatt slik at materialets farge og glans fremheves. Lin-materialet har i tillegg naturlige pusteegenskaper og transporterer fuktighet på en effektiv måte, som gjør det perfekt til bruk i varmere klima.