Fri frakt og trygg betaling med

Med stolthet siden 1933

Vi har klikk og hent i butikk

HASLA LAGER SMYKKENE DU BLIR GLAD I ✨

Skonnord 07.12.2022

I tillegg til å komplementere antrekket og løfte det det lille ekstra, ønsker vi at smykker skal være noe du blir glad i og vil bruke over lang tid til både hverdag og fest.

FOTO: Someday Creative

Derfor elsker vi Hasla!

Merkenavnet stammer fra deres familienavn og det var Grete Fossen og Ørnulf Hasla som i 1984 etablerte verkstedet i Valle i Setesdal. I dag drives det av søstrene Anne Hasla og Gunnhild Hasla som brenner for å bevare godt håndverk og gullsmedarbeid videre, slik deres familie har gjort i generasjoner. De jobber tett med gullsmedene i Valle og smykkene har et tydelig norsk preg da de lar seg inspirere av de fantastiske omgivelsene og rå norsk natur kombinert med tidløs kunst. Deres mål er å kombinere leken design med godt håndverk og skape luksuriøse hverdagssmykker med en tidløs vibe!

FOTO: Someday Creative

De populære “Letters” har Cubic Zirconia stener og kommer med et 50 cm gullforgylt sølvkjede. Den perfekte gave til en du er glad i.

Den nyeste serien “In Toto” har en rundere design. “Entirely” øredobbene ser kompakte og chunky ut, men er lette og kan brukes en hel dag. Kan kombineres med andre øreringer fra kolleksjonen og vendes den veien du fortrekker.

FOTO: Hasla Jewelry

“Whole” også fra “In Toto” er ferskvannsperler med gullanheng. Både perlene og anhengene kommer i ulike størrelser. Hvert smykke er unikt etter perlenes form og størrelse.


Hvert eneste Hasla smykke er bærekraftig. De er laget av resirkulert sølv, leveres i miljøvennlige esker og er designet for å vare.

Se utvalget her på skonnord.com eller kom innom for en nærmere titt på Skonnord, Ski Storsenter.